Inspiration til aktiviteter

Vi skal lave noget sammen, men hvad?

Der er MANGE muligheder, og udbuddet er stort. 

Jeg hjælper dig med at finde netop den - eller de aktiviteter, som passer til jer!  Her på siden finder du et udvalg af de aktører, som HR-Travel samarbejder med i Danmark. 

For aktiviteter udenfor Danmarks grænser arbejder HR-Travel sammen med lokale autoriserede udbydere. Alle udvalgt til at give dig og din gruppe de bedste oplevelser i trygge rammer.

 

CoastZone - Teambuilding

CoastZone bringer mennesker i spil. (...). Vores verden af teambuilding involverer, motiverer og former mennesker. Vi fremhæver det stærke i forskelligheder og skaber tillid til forandring. Vores arbejde bygger på en særlig passion og har dybe rødder i erfaring og praktik. Vi viser vejen til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater.

Go Sail - Movement at sea

Go Sail er "Et flydende kommunikationslaboratorium"

Fokus er på samarbejde og kommunikation. Go Sail tilbyder oplevelser på vandet med flere forskellige bådtyper, og med en garanti for et smil på læben og ny læring. 


Walk and Talk

Flyt mødet ud af lokalet og brug nærområdet til at få inspiration og perspektiv.  HR-Travel hjælper gerne med kort og evt. oplæg til ruter, hvor I har mulighed for at løse små opgaver.  Jeg hjælper med at koble by-vandring og evt. tema sammen.  Hvis I har valgt at være "på landet" så nyd naturen, luften og omgivelserne, mens I får bevæget kroppen.

Kreamind workshop

Denne workshop giver et indblik i, og erfaring med hvordan du kan øge ro, fokus, glæde og flow med kunst, kreativitet og mindfulness
v/ Lærke Egefjord, læge og billedkunstner og Mette Bahnsen,  mindfulnesslærer og filmproducer

Lillebælt fra oven

Få et nyt perspektiv - og et sus i maven. Vi ER stolte over at kunne tilbyde BRIGDEWALKING, som det eneste sted her i Europa. Nyd udsigten over det smukke Lillebælt og få historien om broen i 60 meters højde. Turen varer ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning.