Trænings- og fitnessrejser til professionelle og "De Glade Amatører"

Grupperejser med fokus på træning

Træningslejr, Fitness Camp, Yoga/Mindfulness Retreat. Alle sportsarrangementer, men med vidt forskellige krav til faciliteter og udstyr.  HR-Travel har stor erfaring med at organisering træningsrejser, og er klar til at bistå jer i hele processen.  HR-Travel tilbyder bl.a. træningsrejser eller grupperejser, hvor sporten er i centrum til en række områder i hele Europa og Tyrkiet.  Fra 5 stjernet faciliteter og hotel, til mindre resorts hvor træningen er i fokus, men indkvarteringen henvender sig til et lavere budget. Alle er velkommen! 

Træningslejr:
Jeg hjælper med at stille skarpt på de krav, I må have til: Faciliteter, udstyr, transporttid, træningstider, kost, restitution, mødelokaler. Skal det være i DK eller lokker sydens varmere himmelstrøg? 

Eks. SvømmeCamp i Grækenland
Eller Træningslejr Torrevieja, Spanien


Fitness Camp:
Hvordan får du skabt en større tilknytning og loyalitet til dit træningscenter eller hold? 
Giv dine medlemmer eller træningskammerater en oplevelse, hvor I har tid og mulighed for at dyrke fællesskabet og jeres fælles passion. 

Se tilbud til Finca Naundrup, Costa del Sol

Idrætsskolerejser:
HR-Travel er din samarbejdspartner, når detaljerne skal på plads. Jeg sørger for at booke transport, transfer, ophold, forplejning, træninsområde/faciliteter, udstyr og eventuelle guidet ture. 

HR-Travel har mulighed for at arrangere træningskampe og går gerne den ekstra mil, så I kan få den bedste oplevelse med jeres elever  

 I tæt samarbejde med skolens repræsentanter (her oftest linje-lærere) skaber vi sammen netop det program der passer bedst til jer! 

Retreat:
RO & PLADS TIL FORDYBELSE i samspil med æstetik, bæredygtighed og natur. Jeg guider dig i dit valg af område og ophold, så rammen passer til dig og dine værdier.

Udvalgte sportsresorts

Trænings- eller skolerejser i Costa Blanca

Torrevieja Sports City er beliggende en lille times kørsel syd for Alicante. Her finder du gode træningsfaciliteter samlet på et område, hvor atleter fra det meste af Europa samles for at træne i uformelle, dog professionelle omgivelser. Torrevieja Sports City tilbyder bl.a. atletik, indendørssportshaller til håndbold, basket, volley, badminton mm. Stort fitness træningscenter, svømmebaner, kampsport, tennis (fast court), 6 fodboldbaner (kunstgræs). 
Ring og få mere information omkring træningslejr eller idrætsskoleophold

Tenerife Top Training

Tenerife Top Training tilbyder absolut TOP TRAININGS faciliteter.  Book din næste træningslejr og få finpudset form og taktik under åben himmel. 

Tenerife Top Training tilbyder pakker med fokus på: 
-Svømning 
-Fodbold
-Triatlon
-Atletik
-Padel og Tennis
-Fitness og Cross Fit
-...og meget mere 

Finca Naundrup, Costa del Sol

Finca Naundrup er det oplagte valg til dig, som søger et træningsresort, der kombinere et stort udvalg af træningsfaciliteter og vil dyrke fællesskabet i skønne omgivelser.

Finca Naundrup er opdelt i 12 lejligheder med i alt 78 sengepladser, en stor penthouselejlighed og et feriehus, med plads til yderligere 20 personer. Priserne inkluderer fuldpension, så du/ I blot skal fokusere på træning og glæden ved at træne sammen. De gode flyforbindelser fra hele Danmark gør det muligt at tilbyde træningsrejser/Camp eller skolerejser i mere eller mindre end de traditionelle 8 dage.